Termeni si conditii
Simplu. Sanatos. Natural. Realizabil
Bibliotecă

Editorial Mamicilasuperlativ.ro

 

Povestea Naturii

Mame de isprava

ATENTIE!

Acest site contine informatii generale medicale dar nu tine loc de consultatie si nu poate fi tratat ca atare. Nu ofera garantii medicale explicite sau implicite. Pentru orice problema medicala consultati-va cu medicul dvs.

Acest site nu sugereaza intreruperea tratamentelor sau sfaturilor medicale.

Date personale

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.mamicilasuperlativ.ro. Mamicilasuperlativ.ro nu va furniza aceste date niciunei terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute de lege.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Mamicilasuperlativ.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Mamicilasuperlativ.ro in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitattea Mamicilasuperlativ.ro si a tertilor cu care Mamicilasuperlativ.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Mamicilasuperlativ.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Limitari de utilizare

Mamicilasuperlativ.ro interzice publicarea in paginile sale a oricarui continut sau mesaj care poate constitui amenintare sau hartuire, cuvinte si expresii vulgare, care indeamna la ura sau/si discriminare rasiala, religioasa, nationala, de gen sau informatii inexacte publicate in cunostinta de cauza si cu rea intentie;

Mamicilasuperlativ.ro interzice folosirea informatiilor de pe Site in scopuri comerciale, cu exceptia situatiilor in care exista acordul expres formulat de detinatorul Site-ului;

Mamicilasuperlativ.ro interzice publicarea pe Site a mesajelor de tip spam si a oricaror mesaje cu caracter publicitar fara acordul prealabil al detinatorului Site-ului.

Incalcarea acestor interdictii poate atrage suspendarea pe durata determinata sau nedeterminata sau desfiintarea imediata si fara notificare a contului de utilizator si restrictionarea permanenta a accesului la Site.

Recomanda si altora aceasta pagina!

Distribuie pe Tumblr submit to reddit