Greseli de mama
Simplu. Sanatos. Natural. Realizabil
Bibliotecă

Editorial Mamicilasuperlativ.ro

 

Povestea Naturii

Mame de isprava

Greseli de mama

Greseli de mama (1)

Greseli de mama (1)

O mama este intr-o continua perfectionare, fiecare zi poate fi o lectie de viata.

Cand devii mama, simti ca iti pierzi identitatea si ajungi sa fii redefinita prin prisma copilului. La inceput asa si este normal. Mica fiinta plapanda are maaaare nevoie de noi nonstop la inceput. Primii ani din viata sunt esentiali pentru crearea unei legaturi afective, a increderii si a educatiei.

Totusi , facem si mari greseli. Deseori ne trezim ca avem un program de sclave, de dimineata pana seara tarziu, uitam sa ne mai pieptanam, mirosim a mancare gatita, ne ducem in trening la piata, pe fuga
mai multe detalii
Greseli de mama (2)

Greseli de mama (2)

Inainte sa raman insarcinata aveam un job cu norma intreaga , unul part-time si eram si membra intr-un consiliu de acreditare (tot un fel de part -time) care se intalnea lunar sau bilunar. Dupa ce am ramas insarcinata am avut o mare lupta cu mine. In strafundul inimii imi doream sa stau cu copilul cat mai mult si respingeam ideea de reantoarcere rapida la job(uri). Pe de alta parte, aveam impresia ca voi iesi din circuitul social, ca imi pierd din valoare, ca pierd un start bun, ca ma voi reantoarce pe pozitii inferioare si va trebui sa iau totul de la zero, ca nu voi mai prezenta interes pentru nimeni. M-am tot gandit ce sa fac si cum sa fac, sa impac si focul inimii si ambitia profesionala.
mai multe detalii

Recomanda si altora aceasta pagina!

Distribuie pe Tumblr submit to reddit