"Negotul (comertul) cu boli" - boala societatii de consum
Simplu. Sanatos. Natural. Realizabil
Bibliotecă

Editorial Mamicilasuperlativ.ro

 

Povestea Naturii

Mame de isprava

Negot cu boli

Luam pastile pentru orice?"Negotul (comertul) cu boli" este din ce in ce mai raspandit in societatea noastra, o societate bazata pe manipulare crunta, ignoranta, apatie, consumerism si disparitia valorilor. Se castiga sume colosale de bani convingand oamenii sanatosi ca sunt bolnavi. Companiile farmaceutice sunt implicate cu totul in aceasta mediatizare a bolilor si apoi a produselor medicamentoase care sa ”vindece” aceste boli.

In aceasta sectiune vreau sa-ti prezint, rand pe rand, cele mai profitabile boli din zilele noastre, supradiagnosticate strict pe interese de marketing.

Vei intalni aici articole despre ADHD, disfunctii sexuale, calvitie, borelioza (boala Lyme), osteoporoza, dezechilibru hormonal la menopauza, depresie. Le luam pe rand, discutam despre ele, le cunoastem si incercam sa iesim din aceasta manipulare distructiva.

Boli închipuite, pastile inutile, profit mare pentru Big Farma:

Amara pilula sau ce inseamna sa fii gravida ani in sir

Amara pilula sau ce inseamna sa fii gravida ani in sir

In acest articol vei citi despre contraceptie si pilula anticonceptionala. Te avertizez ca este foarte important sa cunosti adevarul. Noi, ca oameni ( si poate si tu te-ai surprins facand asta), ne ferim cat putem de disconfortul pe care ti-l da vinovatia...este ceva ce nu suportam Putini dintre noi iau taurul de coarne, isi inving panica, vinovatia si disconfortul pentru a afla adevarul.
mai multe detalii
ADHD- Copilul cu deficit de atentie/hiperactiv

ADHD- Copilul cu deficit de atentie/hiperactiv

Deficitul de atentie/hiperactivitatea, cat este de adevarat si real diagnosticul? Ce cauzeaza sindromul ADHD? Ce faci daca ai un copil cu ADHD?
mai multe detalii

Recomanda si altora aceasta pagina!

Distribuie pe Tumblr submit to reddit