Semnele inecului (sau cum recunosti inecul)
Simplu. Sanatos. Natural. Realizabil
Bibliotecă

Editorial Mamicilasuperlativ.ro

 

Povestea Naturii

Mame de isprava

Semnele inecului (cum recunosti inecul?)

Materialul video de mai jos te va ajuta sa intelegi care sunt semnele inecului, pe care le poti recunoaste la o persoana aflata in pericol sa se inece. Ii apartine lui Mario Vittone, expert in asa ceva, de pe al carui blog am invatat multe si am tradus anumite informatii pe care le-am considerat foarte importante pentru articolul despre inec.

Semnele inecului - cum recunosti inecul?

Materiale VIDEO despre inec:

Raspunsul instinctiv la inec

Raspunsul instinctiv la inec

Un material video din care putem observa fenomenul fiziologic numit "raspunsul instinctiv la inec", care nu se aseamana deloc cu ceea ce am vazut in filme.
mai multe detalii
Inecul este o moarte silentioasa

Inecul este o moarte silentioasa

AICI vei gasi un filmulet cu o fetita care a fost salvata doar de existenta unei camere video subacvatice( altfel murea intr-o piscina plina de oameni, apropos de faptul ca inecul este o moarte silentioasa)
mai multe detalii
Semnele inecului (cum recunosti inecul?)

Semnele inecului

AICI gasesti un filmulet care te ajuta sa intelegi care sunt semnele pe care le poti recunoaste la un om pe cale sa se inece. Ii apartine lui Mario Vittone, expert in asa ceva de pe al carui blog am invatat multe si am tradus anumite informatii pe care le-am considerat foarte importante pentru articolul de fata.
mai multe detalii

Recomanda si altora aceasta pagina!

Distribuie pe Tumblr submit to reddit