Provocarile unei mame: cum iti schimba viata maternitatea?
Simplu. Sanatos. Natural. Realizabil
Bibliotecă

Editorial Mamicilasuperlativ.ro

 

Povestea Naturii

Mame de isprava

Provocarile unei mame

Provocarile unei mame (1)

Provocarile unei mame (1)

Mama se naste o data cu copilul. Cand ai devenit mama, e ca si cum intai ai primit diploma si pe urma faci cursurile si dai examenele.

Toate acestea pot insemna o mare provocare...dar o provocare frumoasa, palpitanta, minunata
mai multe detalii
Provocarile unei mame (2)

Provocarile unei mame (2)

Cum putem gasi o solutie la numeroasele provocari cu care se confrunta o proaspata mamica - iata o provocare unde ma simt apta, informata si motivata sa te ajut cel mai mult. De fapt, aceasta este si menirea acestui blog in special: sa te ajut sa lupti cu ultima provocare, cu FRICA. Vreau sa te invat pas cu pas ce ai de facut pentru siguranta si sanatatea copilului tau si, mai ales , sa te invat ca o mamica informata este o mamica puternica.
mai multe detalii
Provocarile unei mame (3)

Provocarile unei mame (3)

Despre provocari de mama, schimbari in viata de mama si cu ce vine ”la pachet” maternitatea - prea multe informatii confuze si contradictorii, prea multi binevoitori si experti in cresterea copilului, prea multa reticenta de la cei apropiati fata de felul tau de a-ti creste copilul, bazandu-te in primul rand pe intuitia ta de mama.
mai multe detalii
Provocarile unei mame (4)

Provocarile unei mame (4)

Aparitia unui copil schimba radical relatia de cuplu, si daca pana atunci nu a fost foarte solida, vei vedea ca unele lucruri incep sa scartaie si, in cele mai nefericite cazuri, nici nu te-ai dezmeticit bine dupa nastere ca te trezesti singura si cu copilul in brate. Stiu foarte multe cazuri cand barbatul da bir cu fugitii, prea coplesit si insuficient pregatit sa inceapa o noua viata.
mai multe detalii

Recomanda si altora aceasta pagina!

Distribuie pe Tumblr submit to reddit