Despre sanatatea femeii - tot ce ai nevoie sa stii
Simplu. Sanatos. Natural. Realizabil
Bibliotecă

Editorial Mamicilasuperlativ.ro

 

Povestea Naturii

Mame de isprava

Sanatatea femeii

Iata o rubrica speciala pentru tine - pentru ca esti femeie si te confrunti zi de zi cu o sumedenie de probleme specifice noua, femeilor.

"Am tot timpul dureri premenstruale si menstruale. M-am saturat sa am stari proaste tot timpul. Crezi ca ar trebui sa merg la un medic pentru a-mi prescrie un tratament hormonal sau exista o cale naturista pentru a rezolva aceasta situatie?"

Am avut si am aceasta discutie cu multe femei, prietene, cliente la coaching sau cunostinte. Dezechilibrul hormonal a ajuns ceva epidemic in zilele noastre. Cand vorbim despre hormoni, vreau sa va ganditi ca la o simfonie. Toti hormonii interactioneaza intre ei precum instrumentele intr-o orchestra, de aceea atunci cand unul devine nefunctional, toti ceilalti il urmeaza imediat.

Citeste mai mult despre toate acestea:

Tulburari de ciclu menstrual- mituri si adevaruri

Tulburari de ciclu menstrual- mituri si adevaruri

Dezechilibrul hormonal a ajuns ceva epidemic in zilele noastre. Cand vorbim despre hormoni, vreu sa va ganditi ca la o simfonie. Toti hormonii interactioneaza intre ei precum instrumentele intr-o orchestra, de aceea atunci cand unul devine nefunctional, toti ceilalti il urmeaza imediat.

Dar trebuie sa sufere femeia lunar de dureri si instabilitate emotionala? Care sunt cauzele tulburarilor hormonale si cum pot fi ele prevenite si tratate corect si eficient?

mai multe detalii
Secretul Zeitei Luna

Secretul Zeitei Luna

Cum sa vorbesti cu fiica ta despre aparitia menstruatiei
mai multe detalii

Recomanda si altora aceasta pagina!

Distribuie pe Tumblr submit to reddit