Târg de Paște 2015 pentru mămici la superlativ
Simplu. Sanatos. Natural. Realizabil
Bibliotecă

Editorial Mamicilasuperlativ.ro

 

Povestea Naturii

Mame de isprava

Târg de Paște - 4 aprilie 2015 - 10:00 - 19:00, Sky Tower (București)

Iată evenimentul primăverii, pe care știu că îl așteptați! Am stabilit data, orele și locul pentru Târgul de Paște pentru mămici la superlativ!

Evenimentul va avea loc în București, la Sky Tower (etajul 34), pe 4 aprilie 2015.

Va fi, ca și Târgul de Crăciun din 2014, un eveniment de o zi, unde sunteți binevenite împreună cu copiii și soții, prietenii, prietenele, bunicii, unchii și mătușile, între orele 10:00 - 19:00. 

Vom publica în curând mai multe detalii aici, în site, și pe pagina de Facebook a evenimentului >>>.

Targ de Paște pentru mămici la superlativ:

Asa cum deja v-am obisnuit, Targul mamicilor la superlativ este format din 3 parti: invitat-surpriza, mamicile expozante, Mia si cei 40 de copii (actiune caritabila).

Astazi incep prezentarile Targului: mamicile expozante, Mia si invitatul-surpriza.

Si incep cu Mia si cei 40 de copii ai ei.

Fac acest Targ pentru mamicile mele si pentru Mia, cea mai la superlativ mamica (citeste povestea ei >>>).

Si scopul participarii Miei si a copiilor este sa reusim sa strangem bani suficienti cat sa-i sustina macar o luna. De Craciun, la Targ am reusit sa strangem putin peste 5000 euro licitand niste tablouri superbe pictate de copii. Anul acesta vom avea bijuterii minunate lucrate de copii, oua de lemn pictate, mici tablouri/felicitari si multe alte surprize frumoase iesite din mainile lor pricepute.

Va rog sa va anuntati prietenii, sefii, firmele, corporatiile si sa reusim ca macar de Craciun si Paste sa ne unim pentru ceva bun.

Societatea noastra este plina pana la refuz de manipulare, rautate, egosim, superficialitate si indiferenta. Faceti diferenta de Paste cand ar trebui sa sarbatorim nu macelul mieilor si vopsitul oualeor, ci triumful Vietii si al Bunatatii, al Iertarii.

Pentru cei care vreti sa cunosteti mai multe despre acest caz si sa ajutati constant, puteti adera la acest grup infiintat de mine si prin care o sustinem cu tot ce putem pe Mia >>>.

Recomanda si altora aceasta pagina!

Distribuie pe Tumblr submit to reddit