Calendar Evenimente Mamicilasuperlativ.ro 2015
Simplu. Sanatos. Natural. Realizabil
Bibliotecă

Editorial Mamicilasuperlativ.ro

 

Povestea Naturii

Mame de isprava

Calendar 2015

Proiectele, serviciile, cursurile si evenimentele pe care le-am pregatit pentru anul 2015. Lista va fi actualizata mereu si va voi tine la curent cu fiecare lansare, noutate etc.

 1) Asociatia S.U.P.R.A. - destinata obezilor si abordarii obezitatii intr-o maniera noua si eficienta, care sa nu mai duca la esec (apasa pe denumire si te va duce direct pe site).Am demarat un proiect pentru copiii obezi. Daca ai un copil cu probleme de greutate sau cunosti pe cineva, scrie-ne.

2) Cursuri de prim ajutor adresate copiilor( da click pe denumire), adultilor. Vor incepe in februarie 2015 si va voi anunta lansarea lor atat de pe site cat si pe email. Sa stii cateva manevre de salvare a vietii unui om nu este ceva imposibil nici macar pentru un copil, iar pentru un adult eu o consider o obligativitate.Ma gandesc sa organizez si "saptamani altfel"pentru gradinite si scoli, licee in care sa ii duc sa vada o ambulanta, un spital. Insa acest proiect cu saptamana altfel este in "teste".

Curs de prim ajutor pentru copii (februarie 2015)

3) Sedinte de coaching individuale pe care le voi incepe de la jumatatea lunii ianuarie. Pana la sfarsitul lunii voi avea o oferta de 200 lei pentru 3 sedinte + 1 gratuita ( cea de inceput, de acomodare si cunostere). Daca nu stii ce este coachingul, si daca ar fi sa rezum ce se va intampla  intr-o sedinta de coaching as spune; intr-o sedinta de coaching vii cu orice problema pe care doresti sa o rezolvi si nu poti singur/a, eu iti voi pune anumite intrebari la care iti vei da singur/a raspunsuri. Intrebarile mele vor fi ca acea oglinda de care ti-am povestit si care se muta dintr-un unghi in altul, astfel incat tu sa ai o vedere de ansamblu si totala asupra...ta. Iar raspunsurile tale vor fi marea revelatie a sedintei. Pentru ca iti vei da seama ca nimeni nu stie mai bine decat tine solutia la propriile probleme.Doar ca nu stii sa ti le accesezi..Rezultatele avute pana acum si blocajele descoperite in spatele unor aparente motive la oamenii cu care am lucrat ma fac din ce in ce mai fascinata de aceasta metoda. 

Din luna februarie pretul unei sedinte de coaching este de 150 lei/sedinta, cu recomandarea ( daca vrei sa ai rezultate si sa vezi o schimbare) sa iei cel putin 3 sedinte si sa le faci cam una pe saptamana. Prima sedinta este bonus de acomodare.

Asadar, daca te lupti cu tine, esti nemultumita de viata pe care o ai acum, te invarti in cerc, vrei mai mult de la tine, nu reusesti sa-ti atingi obiectivele, doresti sa imbunatatesti ceva sau pur si simplu sa vorbesti cu cineva, sa te cunosti mai bine, sa intelegi mai bine unele lucruri, atunci te rog scrie-mi un mail la mamicilasuperlativ@gmail.com si stabilim sedintele.

4) Taberele familiale de nutritie din august 2015  ( da click pe denumire si te va duce pe site unde sunt prezentate) - 44 locuri din care mai am doar 6-7 libere. Daca vrei sa te inscrii grabeste-te.

5) Targul de Paste pentru mamicilasuperlativ, din data de 4 aprilie, care va veni cu foarte multe surprize si noutati.

Targul de Paste pentru familie

6) Dezvoltarea comunitatii mamicilasuperlativ prin intalniri si evenimente cu subiecte de interes pentru parinti ( in primul rand medicale), ateliere  speciale pentru copii ( cunoastere a corpului, a notiunii de boala-sanatate, remedii din natura etc).

 

 

 

Recomanda si altora aceasta pagina!

Distribuie pe Tumblr submit to reddit