Mamicilasuperlativ.ro este despre nutritia si sanatatea copilului tau
Simplu. Sanatos. Natural. Realizabil
Bibliotecă

Editorial Mamicilasuperlativ.ro

 

Povestea Naturii

Mame de isprava

Despre Mamicilasuperlativ.ro

Bine v-am gasit, dragi mamici!

Eu sunt Magda, mamica lui Luca, care are 2 anisori si 3 luni. Atat eu cat si sotul meu lucram in domeniul sanatatii. Cu toate acestea, de cand il avem pe Luca, am avut multe de invatat, si, de multe ori, am invatat din greselile pe care le-am facut.

Am creat acest site pentru tine, mamica minunata care doreste sa isi creasca copilul simplu, natural, cu pasiune si la nivel de excelenta. Pentru asta trebuie sa fii o mamica cat mai informata, iar eu sunt aici sa te invat din tot ce stiu pana acum si ce voi afla de acum incolo impreuna cu tine.

Vom creste si vom invata impreuna multe lucruri. Vom invata cum functioneaza corpul uman pe intelesul tuturor, vom invata cat mai multe despre preventia bolilor si mentinerea starii de sanatate a familiei noastre, vom invata ce sa facem atunci cand totusi boala apare , cum sa ne comportam in situatii de urgenta, cum sa iesim din mici si mari impasuri, cum sa avem concedii frumoase cu copii sanatosi, si multe, multe altele.

Daca ai ajuns pe acest site inseamna ca iti doresti sa cunosti cat mai multe pentru a-ti putea creste copilul sanatos, fericit si educat. Vom discuta impreuna toate aspectele cu care se confrunta o mamica in lungul si frumosul  proces al cresterii copilului.

Desi pana sa-l nasc pe Luca aveam impresia ca ma voi descurca, dupa ce l-am nascut am intrat in panica si mi-am dat seama ca este o fiinta mica si dragalasa, insa total dependenta de mine. Este ca si cum , dintr-o data , ai imensa sarcina a creatiei, a creatiei unui alt om. Este o sarcina coplesitoare de multe ori. Pentru asta iti trebuie multa informatie si multa incredere ca sa-ti folosesti propria intuitie. Intuitia de mama este un instrument extraordinar, dar, din pacate, mult devalorizat in ziua de azi. Tocmai de aceea vreau sa-l ridic la statutul si valoarea sa reala.

Deci, draga mamica, accepta provocarea mea si hai sa incepem acest drum frumos, pe parcursul careia iti vei da seama, cu fiecare zi mai mult, ca esti intr-adevar o mamica la superlativ.


Te astept cu sugestii despre subiectele pe care ai vrea sa le abordez, intrebari, comentarii. Daca ai prietene si alte mamici care vor sa se alature noua , impartaseste-le si lor despre site-ul nostru.

Cu drag,

Magda

Recomanda si altora aceasta pagina!

Distribuie pe Tumblr submit to reddit