ADHD- Copilul cu deficit de atentie/hiperactiv
Simplu. Sanatos. Natural. Realizabil
Bibliotecă

Editorial Mamicilasuperlativ.ro

 

Povestea Naturii

Mame de isprava

ADHD- Copilul cu deficit de atentie/hiperactiv

ADHD este una dintre bolile cele mai supradiagnosticate din vremurile noastre. Si mai este o boala foarte profitabila, o boala cu care se poate face un comert infloritor de catre mafia farmaceutica, deoarece indicatia este de tratament medicament zilnic la un pacient astfel diagnosticat.

Ce este ADHD?

ADHD - deficit de atentie cu hiperactivitate la copii: boala sau nu?Este ADHD ceva ereditar? Este ceva dobandit? Sau "deficitul de atentie cu hiperactivitate" este doar o reactie a copilului la mediul scolar, familial, social?

Cercetatorii si studiile lor nu au ajuns inca la un consens, dar asta nu impiedica marile companii farmaceutice si pe medici sa aplice tratament zilnic la patru din cinci copii diagnosticati cu acest sindrom (in SUA).

Hai sa aflam mai multe despe ADHD si sa ne obisnuim sa nu mai luam de bun tot ceea ce ni se ofera de catre marile concerne motivate de marketing si profit.

Citeste mai mult despre ADHD:

Ce este ADHD?

Ce este ADHD?

Conform definitiilor, ADHD este un deficit de atentie si hiperactivitate care devine evident in jurul varstei de 7 ani si pentru a carei diagnosticare este necesara prezenta pe o perioada continua de 6 luni a cel putin opt simptome/manifestari din cele 14 definitorii.
mai multe detalii
Adevar si mit despre ADHD

Adevar si mit despre ADHD

Ce este si ce nu este adevarat despre ADHD? Cum recunoastem si cum acceptam acest diagnostic si, mai ales, cum ne ferim de supradiagnosticare.
mai multe detalii
Ce faci daca ai un copil cu ADHD

Ce faci daca ai un copil cu ADHD?

Ce faci daca ai un copil cu ADHD, sau doar supradiagnosticat cu acest sindrom? Ce medicatie si terapii alternative exista pentru acest sindrom?
mai multe detalii

Recomanda si altora aceasta pagina!

Distribuie pe Tumblr submit to reddit