Mame de isprava
Simplu. Sanatos. Natural. Realizabil
Bibliotecă

Editorial Mamicilasuperlativ.ro

 

Povestea Naturii

Mame de isprava

Mame de isprava

Mia, mama cu 40 de copii

Mia, mama cu 40 de copii

Daca v-as spune in detaliu povestile fiecarui copil cules de pe drumuri de Mia nu stiu cat ati putea duce si ma gandesc la Mia cum poate trai cu atata durere langa ea zi de zi, inmultita cu 40. Oameni buni, realitatile vietilor acestor copii sunt dincolo de puterea noastra de intelegere si suportabilitate; de aceea, nici Mia nu le expune public, decat ce se poate spune, dar ea traieste zilnic cu aceasta durere a lor, cu urmarile acestor traume ale lor.
mai multe detalii
Mariana si arta soutache

Mariana si arta soutache

A pus un pariu cu ea însăși, acela ca peste timp fiecare femeie din România să cunoască și să aibă chiar cel puțin o bijuterie soutache, și își dorește din tot sufletul să își aducă aportul la această misiune. Dificilă aș spune eu, având în vedere că majoritatea româncelor nu cunosc în acest moment firul soutache decât, poate, din vechea uniformă de pionier.

Etichete: soutache, mama talentata, munca de acasa, copii
mai multe detalii
Iulia, Adi si obiectele decorate

Iulia, Adi si obiecte decorate

Majoritatea obiectelor pe care le decoreaza Iulia sunt realizate la comanda, dupa modele create de ei doi anterior, sau dupa idei noi, construite impreuna cu “clientul”. Totul a inceput cu un pahar si un glob decorate cu motive ortodoxe (Iulia si Adrian s-au gandit ca ar fi foarte frumos si o expresie adevarata a Realitatii lor interioare, sa impodobeasca globuri cu scene crestine ale Nasterii Domnului, “caci pana la urma, aceasta este Esenta Craciunului”)...iar de acolo s-au extins la tot ce inseamna obiect de sticla. Ideile i-au invadat si au inceput sa decoreze cu tot ce le trecea, frumos, prin minte. De la elemente decorative la icoana (din sfera ortodoxa), la scene de iarna, imagini din povesti si desene animate, portrete, elemente traditionale romanesti, animale, flori, fluturi...etc.

Etichete: obiecte decorate, breslo, mame de isprava, pasiuni, talent , mame, hobbyuri
mai multe detalii
Bianca si dragostea ei pentru limba franceza

Bianca si dragostea ei pentru franceza

Acum după atâția ani, și-a dat seama că pe acel drum ar fi trebuit s-o ia. Și regreta că nu a făcut-o. Și s-a hotărât. VA RELUA ACEST DRUM chiar dacă a trecut atâta timp. Când Sofia va crește mare, va ști că mama ei nu a renunțat la pasiunea ei. Va ști ca în viață, oricât de greu ar fi, trebuie să mergi înainte până vei găsi soluții. În plus, Bianca își dorea să nu se mai simtă atât de vinovată față de doamna Fojică Eleonora - profesoara ei de limba franceză care o învățase atâtea și pe care o dezamăgise renunțând. Și mai presus de toate, a realizat că limba franceză făcea parte din ființa ei.

Etichete: invatam franceza, bianca craiasu, hobby, mame, copii
mai multe detalii
Adina, mamica indragostita de carti

Adina, mamica indragostita de carti

Acum Adina petrece mult timp impreuna cu copii, prezinta cartile Usborne pe internet, dar si la gradinite si la targuri de carti. Pe site-ul ei si pe pagina de facebook incerca sa prezinte cat mai multe recenzii ale cartilor editurii Usborne. Perioada in care statea cate 8-10 ore pe zi la servici, e departe si nici nu vrea sa se mai intoarca acolo. Faptul ca lucreaza mai mult acasa, ca pentru copii serviciul nu e ceva abstract, un loc in care dispare parintele 8 -10 ore, pentru ea e un avantaj. Si incerca sa ii implice cat mai mult pe copii in ce face.

Etichete: carti, usborn, micul cititor, mama, munca, copii,
mai multe detalii
Mioara, o mama invingatoare

Mioara, o mama invingatoare

”Îl iubesc la nebunie pe fiul meu. Iubesc zâmbetul și bucuria pe care le generez în oameni.Eu vreau să fiu un om mare care poate să scrie în voie despre mușcatele de la ferestre (n.a. aluzie la Micul Prinț de Saint Exupéry), fără să mă îngrijoreze cifrele. Pentru că acestea din urmă(n.a. banii) vor veni la pachet cu pasiunea aplicată în activitatea prestată.”
mai multe detalii
Adriana si teatrul DUBEE DOO

Adriana si teatrul DUBEE DOO

Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentatii pentru copii, activitati recreative si educatie, pictura pe sticla si pe lemn, animatie, pantomima.
mai multe detalii

Recomanda si altora aceasta pagina!

Distribuie pe Tumblr submit to reddit